At blive gammel

15. May 2005

Så snart jeg hoster lidt så siger de voksne
ind i seng, ind i seng, ind i seng, ind i seng, ind i seng

“” Kjøller?

Som altid er ugens indlæg forsinket en hel del, men sådan kan det jo gå. Specielt når man kommer lidt op i årene og ikke kan klare det samme tempo som før. I sidste uge fyldte jeg ““ som bekendt “” 28 hvilket jo også er en slags alder. Det har jeg det sådan set fint nok, men jeg må indrømme, at jeg rent faktisk godt kan mærke, at jeg ikke er … 25 længere.

Blandt andet må det være et tegn på begyndende alderdom, at ens venner ikke alene efterhånden alle er kandidater med fast arbejde, men at flere og flere også bliver gift.

Jeg vil også mene at jeg kan mærke det, når jeg er til koncert ““ jeg var for et par uger siden til noget voldsomt trendy undergrunds-tamtam i forbindelse med Project Fox. Jeg lagde vist mest af alt mærke til lyssætningen, cocktailbaren og lydniveuaet… For nyligt købte jeg en cd med Velvet Revolver som sådan set er fin nok. Jeg kan bare ikke lade være med at tænke på, hvordan den ville lyde, hvis det var Axl og ikke Scott der sang en sang som Slither.

I løbet af denne uge var jeg også til lanceringen af MTV Danmark, hvor Foo Fighters spillede. Ganske habilt stadionrock egentlig, men jeg kunne ikke lade være med at tænke på “¦ hvordan det ville lyde med Kurt C ved roret.

I mandags var jeg også på beverding med de aldrende grønne mænd og måtte konstatere, at vi brugte umådeligt stor tid på at diskutere… realkreditlån og rentesatser.
Nå, nok om den slags “” jeg vil gå ind i min sygeseng, da jeg har lagt mig med forårsforkølelse 🙁

Ugens alias: Patienten

3 kommentarer til “At blive gammel”

 1. pelle mener:

  Tomhed
  Mads…

  Det navn siger mig noget…

  Hmmm… det var sikkert ikke noget vigtigt 🙂

 2. Mads mener:

  Ak ja, den alder. Først ryger hukommelsen, så svigter synet, derpå hørelsen, så ryger hukommelsen 🙂

 3. Nicolai mener:

  Realkreditlån

  Jeg vil bare lige understrege, at jeg sad og kiggede op i luften, mens de andre diskuterede realkreditlån og rentesatser, og således på ingen måde deltog i diskussionen!

Hvad mener du om det?

Du skal være logget ind for at kommentere.