Abemås, agurketud, analfabet, asfaltcowboy, bacille, bandit, barnerøver, basilisk, bedrager, billige bavian, bisse, bovlamme bladanblander, brandstifter, brutale bilbølle, bums, burgøjser, bæst, bøddel, bøhtosse, bølle, bøllefrø, børste, cykeltyv, desertør, dovendyr, drukkenbolt, egoist, facist, fedtblære, fedtemikkel, fedthalefår, fladpande, flommefede fjollerik, forbryder, forlismand, forlorne tæppehandler…
“” Kapt. Haddock, Hergé og naturligvis Jørgen Sonnergaaard

Nej det rabler ikke helt for mig. I hvert fald ikke mere end normalt.

Jeg har bare længe været forundret over at Tintin er så populær rundt omkring. Jeg husker dem egentlig ikke som noget specielt, så jeg har genlæst lidt over halvdelen af dem.

Og ja, jeg blev (sgu) skuffet. Det er jo mest af alt lidt plat og slapstick-agtigt. Tilsæt dertil sjat-racistisk og naivt tegnet.

Det er sådan set fint nok, men hvorfor i alvideste verden gider folk gå så meget op i lige den tegneserie. Jeg fatter det bare ikke.

Men heldigvis er der da også andet her i livet, man kan glæde sig over. Blandt var jeg på Fyn i weekenden med hele min fars side at familien. Det var meget storslået. Det er meget sjovt at se hvor meget de forskellige grandnevøer og -kusiner (eller hvad ens fætters børn nu hedder) er vokset, samt at se hele familien samlet.

Specielt fik min lille grandnevø meget sjov ud af video-funktionen i min nye mobiltelefon (en Samsung D500) og lavede nogle meget interessante optagelser.

Desværre var vejret ikke helt perfekt. Men det kan det jo nå at blive på onsdag, hvor jeg har fødselsdag 😉

Ugens alias: Anti-tintinolog

Hvad mener du om det?

Du skal være logget ind for at kommentere.