I”™m too sexy for my shirt too sexy for my shirt
So sexy it hurts
And I”™m too sexy for Milan too sexy for Milan
New York and Japan

“” Brdr. Fairbrass

I sidste uge var jeg travlt optaget af at blive gammel, men omvendt var der et eller andet der sagde mig at det måske var lige lovligt tidligt at finde rolatoren frem.

Meget passende havde vi i vores ganske lille firma besluttet at tilmelde os motionsrummet på ITU kollektivt. Efter at have fundet på sindrige undskyldninger i et par dage har jeg rent faktisk været dernede tre gange i løbet af en uge.

Ikke fordi jeg trænger voldsomt meget til at tabe mig, men derfor kan man jo trods alt godt forsøge at holde krop bare lidt ved lige 🙂

Noget der også skal holdes ved lige er Grand Prix-musklen. Det er den muskel der gør, at man kan bevare et fast greb om et drinksglas selvom man hører endnu et østeuropæisk land trampe sig igennem et eller andet håbløst euro-beat med biklang af tysk trampetechno.

Selvom feltet ser interessant ud i år “” hvem havde nogensinde turdet håbe på at høre en kombination af kalypso og jodlen? “” levner jeg ikke Danmark mange chancer. Reelt set taler vi om en lille flommet smørsanger der forsøger at lyde som Rollo og King “” bare uden charmen. Fy for den lede…

Ugens alias: Six-pack to come

Hvad mener du om det?

Du skal være logget ind for at kommentere.