Nyt job

20. September 2005

Når det trækker op til storm, bygger nogle læhegn andre vindmøller “” Kinesisk ordsprog

Jeg har jo lovet, at det ikke skulle handle om politik, så jeg vil da for en gangs skyld komme med en nyhed fra mit helt eget liv: Jeg har henover den sidste uges tid fået et nyt job.

Jeg kan nu bryste mig af titlen projektleder/produktchef hos TraceWorks, der beskæftiger sig med Marketing Performance Measurement. Det er meget spændende, men også lidt sådan halv-stressende på den gode måde 🙂

Det betyder så også “” og ikke så overraskende, når man tænker over det “” at jeg ikke længere arbejder sammen med Dan og Mathilde. Jeg er dog stadig medlem af bestyrelsen for HitKit og har stadig, potentielt, chancen for at blive styrtende rig.

Det ville faktisk passe mig meget fint at blive det 🙂

Nå, nok om mig… Det er sjældent “” faktisk er det vist ikke sket før “” at jeg har set en russisk film i en normal biograf med et publikum, der ikke er inde at se filmen fordi den er russisk. Det er faktisk sket i denne uge. Jeg var inde at se Mørkets vogtere, der vel nærmest kan beskrives lidt således: Vi har set The Matrix, vi kan godt lide Ringenes Herre, Buffy, vi ææælsker Star wars (og Jung), så vi tilføjer lidt russisk lokal-kolorit, nogle fede visuelle effekter, en skurk fra kategorien “œlidt mere end ualmindeligt ond”, samt en russisk popstjerne i en birolle som vampyr og håber på at den går.

Gør den så det? Tja… Men jeg skal da se toeren 😉

Ugens alias: King of the world or at least the hill

2 kommentarer til “Nyt job”

 1. pelle mener:

  Arbeit arbeit
  Takker 🙂

  Tja… nogle gange skal man videre. Du kan jo komme forbi til en øl snarest, hinthint…

  Kh Pelle

 2. Jannic mener:

  Arbejde
  Hurm. Andet er da vist ikke at sige. Nå, jo, måske tillykke :).

  Det var da godt nok en overraskelse – Pelle er blevet ansat. Det havde jeg egentlig ikke troet. Men, glæder mig da til at høre mere om det – over en øl 🙂

  /Jannic

Hvad mener du om det?

Du skal være logget ind for at kommentere.