EU og fodbold

14. October 2005

Sometimes you can”™t make it on your own
“” Bono

Glem hvad jeg skrev i sidste uge!

Jeg kan forstå på det hele, at der er lidt uklarhed over, hvem man skal optage i EU inden for de næste 10-15 år.

Jeg vil hermed gøre det lettere for ministre og embedsmænd at vælge:

  • Tyrkiet skal IKKE med “” det er de ikke klar til!!!
  • Ukraine skal IKKE gøre sig nogen forhåbninger
  • Albanien skal heller ikke med

Nu vi er ved det; Norge skal heller ikke med. I har godt nok givet os Morten Harket og Aqua-Lene (samt selvfølgelig Kaizers Orchestra), men I snuppede vores olie (ok fair nok, vi gav den væk) og I er skyldige i at der overhovedet findes et begreb som marxistisk fodbold.

Ugens alias: Jeg har en lækker kæreste, men hun har spærret for adgangen til min net-bank fordi hun “œved et uheld” er kommet til at forsøge at logge på min konto, jeg ved ikke om det er et fordi hun er bekymret for min økonomi, eller vil have fat i mine penge, men jeg går ud fra, at det er en slags dårligt tegn???

Hvad mener du om det?

Du skal være logget ind for at kommentere.