Intelligent design

18. October 2005

Just as you can”™t manage what you can”™t measure, you can”™t measure what you can”™t describe
“” Kaplan

Tiden er knap, julen nærmer sig med hastige skridt…

Når man skal skrive et kort indlæg, er det jo altid lettest at lykønske nogle og harcelere over menneskets idioti. Here goes…

Jeg har i lang tid haft noget mod intelligent design-“œteorien” “” hvis der er nogen der har designet universet der ikke er Gud (for det er jo en videnskabelig teori), hvem har så skabt hende?!? (Det var den kort udgave, jeg vil meget gerne på et senere tidspunkt uddbyde…) Som altid har de mest stupide og reaktionære teorier med at have det bedst i små befolkningsgrupper eller i USA, så indtil videre har jeg bare rystet lidt på hovedet og det var så det.

Men nu har biskoppen i Viborg foreslået, at intelligent design skal være en del af undervisningen i biologitimerne. Hvad i alvideste verden skal det gøre godt for (jeg fristes til at skrive hvad fanden i Helvede, men nu er det jo trods alt en biskop)?!?

Gudfader i skuret “” og ud af biologitimerne, tak!!!

Og så til lykønskningerne: Et stort (og forsinket) tillykke til bøndernes uønskede konge, aka Hans, men endnu mere til Claus og Anette, der i sidste uge fik en datter, Fie!

Ugens alias: Intelligent design, min bare

Hvad mener du om det?

Du skal være logget ind for at kommentere.