Blandet landhandel

12. November 2005

På et punkt kan jeg godt lide eskimoerne. Og det er når de slår alle de der babysæler ihjel som gør hverdagen til et helvede for alle os andre. Vi har ikke brug for et dyr der bor nede under isen. De er umulige at holde styr på. Hvad laver de dernede? Babysæler er en forhindring for den måske smukkeste drøm af alle “” det totale overvågningssamfund. “” Dolph

Hvad stiller man op, når ugen nærmest er gået, men man har stadig ikke lige noget at skrive noget på sin blog? Man kommer med en stak links og overlader det til læserens egen fantasi at underholde sig. Som sagt så gjort:

Jeg har de sidste par år haft en tiltagende aversion mod Powerpoint. Det vil sige jeg har egentlig ikke noget mod programmet som sådan, det er sådan set genialt og let at bruge. Det jeg har noget mod er mere folk der bruger programmet. Folk der mener at man absolut skal have en animation mellem hver slide eller partout skal vælge gyselige baggrundsbilleder så man ikke kan læse teksten og så videre og så videre.

Selvsagt er jeg ikke den eneste der har det sådan, så her har vi Gettysberg-talen i Powerpoint.

I løbet af ugen var jeg til et foredrag om corporate blogging (ja, sådan en type er jeg), hvor det var en meget amerikansk amerikaner der talte. Samtidig med at hun var uendeligt corporate var hun dog også goth (og hed tilmed Blood til efternavn). Som en del af min lille research op til foredraget var jeg selvsagt inde på hendes hjemmeside og fandt et fantastisk link til goth-hækling. Under sloganet “œDu skal alligevel dø, så du kan ligeså godt hækle”, har de lavet nogle pænt innovative mønstre.

Og læseren skal da heller ikke snydes for historien om to pæne amerikanske børn, der synger pæne sange… der tilfældigvis er hyldestsange til Nazi-Tyskland…

Ugens alias: Har du købt staniol? (et citat fra arbejde)

Hvad mener du om det?

Du skal være logget ind for at kommentere.