Kommunalvalg

14. November 2005

Hæ “” forskellen på os to står så tydelig beskrevet, for jeg har på intet tidspunkt tænkt på noget som helst med at tygge sig igennem noget eller hvad en bæver nu ellers gør. “” Dreambeaver

MERE ER IKKE PÃ… VEJ… Ritt vandt, hvad skal man sige til det?!?

I sidste øjeblik: Hvem skal man dog stemme på?!?

Hvis man stoler på DR ville jeg blive til socialdemokrat eller tilhænger af Retsforbundet(?!?). TV2 har fortalt mig, at jeg burde stemme på:
Niels M. Uldall 76%
Jean Thierry 74%
Mikkel Warming 74%

Det er jeg sgu ikke helt tilfreds med!

Denne omgang bliver lige lidt københavnercentreret “” om man skal stemme på Boye eller Boye i Odense er ikke lige noget jeg har så kraftige meninger om. Eller det vil sige: Selvfølgelig har jeg det, men man kan jo ikke skrive om alle de nye kommuner. Samtidig vil jeg ikke komme ind på de utallige små partier, liste å, cykel logisk institut og så videre, selvom de da kan være meget morsomme.

Så lad os begynde ude til højre: Louise Frevert. Hvad tror du selv?

De konservative stiller med Mogens Lønborg. Han er faktisk ganske hæderlig, men mener dog at det er helt i orden at han har brugt 80.000 kr. de sidste fire år på at løre i taxi. Hmmm. Samtidig mente han ikke at en fra Blekingegadebanden “” der havde udsonet sin straf “” kunne arbejde i kommunen. Den er da vist heller ikke helt stueren.

Venstre har jo valgt at det er Søren Pind, der skal være overkalif. Three strikes and you are out og hvad har vi. Gudfader! Ikke ligefrem min idé om hvad den liberale tanke går ud på. Kulturborgmester Martin Geertsen er heller ikke ligefrem noget stort aktiv.

De radikale vil jo ikke rigtigt sige hvem de vil støtte, så exit Bondam.

SF er sådan lidt bagstræberiske og Enhedslisten… nej tak.

Så er vi tilbage ved R!tt. Jeg synes måske ikke hun er det bedste der kan ske for København, men der er jo ikke rigtigt nogle alternativer?!? Jeg kan næsten ikke huske en eneste post Ritt har haft der ikke gik i koks “” turen til Paris, lejligheden i København, kommissærens dagbog og man kunne blive ved. Øvbøv.

Ugens alias: Ingen slinger i valsen
For en projektleder er dette vel et meget godt navn, men det slår godt nok ikke hverken en af mine veninder der arbejer med folkedrab og holocaust og har “œMarcipanbrød nej tak, folkemord YES SIR” eller en anden af mine veninder der har Dreambeaver. Jeg synes det var sjovt fordi jeg vidste at hun skulle lave noget med html og det lød sjovt med en der tyggede sig igennem en masse kode, men jeg har så kommet i tanke om, at beaver jo også på amerikansk er synonym for noget helt andet 🙂

Hvad mener du om det?

Du skal være logget ind for at kommentere.