Jeg kan nogle gange blive lidt forbløffet over, hvad jeg egentlig foretager mig uden at tænke nærmere over det.

For tiden udvider jeg mit netværk ganske betydeligt – noget med kandidater til job og nogle specifikke problemer med noget udvikling. For at holde styr på folk, er jeg begyndt at skulle holde mere styr på hvem jeg taler med – dem der virker fornuftige skal jeg kunne tracke senere.

I går var derfor dagen, hvor jeg installerede et search plugin til Firefox til LinkedIn. Til dem der ikke lige kender LinkedIn, kan jeg afsløre at det er et netværksprogram, så man lettere kan tjekke kontakter ud – hvem kender jeg, der kender, osv.

Indtil i går (kl. 11.30) har jeg ment, at det da ikke kan betale sig at have et plugin til det: Helt ærligt, hvem kan have travlt?

Men vupti:

En glad bruger af LinkedIn

3 kommentarer til “Den dag jeg vågnede op og var blevet en af dem jeg selv hader”

 1. Jannic mener:

  LinkedIn? Hurm. Er det ikke kun til folk som mener de har bekendtskaber, de bør holde ved lige? Jeg har stadig ikke fundet fidusen.

  Måske fordi jeg ikke kan huske mit første login. Mener jeg ca. har de første 20 invites liggende. Men, måske en dag…

 2. pelle mener:

  Hvis man skal tale med mange mennesker fra forskellige lande er det meget praktisk.

  Jeg har talt med så mange mennesker de sidste par dage, at jeg har svært ved at adskille dem og her kan jeg i det mindste bedre huske hvem, der er hvem.

  Har du overvejet at prøve den der funktion med at få sendt sine login-informationer? 🙂

 3. Blogbrok ∞ » Hvornår mon jeg bliver konservativ? mener:

  […] Vi må jo konstatere, at det bliver værre og værre: For et par måneder siden blev jeg fortaler for outsourcing under visse omstændigheder, siden fik jeg installeret et shortcut til LinkedIn, sidste år bedømte ACNielsen mig til at være i det blå segment og i lørdags var jeg så nede hos min lokale frisør. […]

Hvad mener du om det?

Du skal være logget ind for at kommentere.