Vi må jo konstatere, at det bliver værre og værre: For et par måneder siden blev jeg fortaler for outsourcing under visse omstændigheder, siden fik jeg installeret et shortcut til LinkedIn, sidste år bedømte ACNielsen mig til at være i det blå segment og i lørdags var jeg så nede hos min lokale frisør.

Det er i sig selv galt nok – hver gang jeg er dernede, laver jeg med det samme en ny aftale til om fem uger, lørdag kl. 9. Altid om fem uger, lørdag kl. 9. Denne aftale bliver selvsagt med det samme lagt ned i min mobils kalender.

Det er egentligt galt (læs: organiseret) nok. Normalt mens jeg venter på min frisør (jeg har aldrig fundet ud af om jeg skal komme præcis kl 9.00 og så vente på frisøren eller om frisøren er klar kl. 9.00 og så venter på mig – jeg synes altid jeg skal vente?) læser jeg Euroman. Det er liiidt småborgerligt, men skidt.

I lørsdags skulle det så blive anderledes; jeg fandt pludselig mig selv med Børsen weekend i hånden. Ikke alene det: Jeg syntes også at artiklen om Egmonts historie var interessant!

Det eneste spørgsmål der efterhånden er tilbage er, hvornår jeg står i en stemmeboks og stemmer konservativt. Derfor har jeg oprettet en ny kategori – Fra slemt til helt galt – hvor man kan følge min langsomme transmogryffen fra småsocialist til småborgerlig…

7 kommentarer til “Hvornår mon jeg bliver konservativ?”

 1. Jannic mener:

  Jeg kan blot sige, det skulle vel komme 😉 Jordbesider, Far, Pæn i tøjet, Friseret.

  PS: Børsen er nu helt okay 🙂

 2. pelle mener:

  Men du er bil-ejer – det er næsten værre 😉

 3. Nicolai mener:

  Man kan kun sige, at hvis det virkelig skulle gå så galt, kan du trøste dig med, at du ikke ville være den første. Vi andre, som det ville komme til at gå ud over, kan så ikke trøste os med så meget, men hvad…
  Jeg tror dog heller ikke, at man automatisk er konservativ, fordi man har læst børsen hos frisøren, men skridtet er selvfølgelig ikke så langt. Og forresten, det virkelig interessante spørgsmål i denn forbindelse er vel: Hvad helvede lavede Børsen hos frisøren??? Den ligger ikke og flyder hos min frisør, kan jeg roligt afsløre, og jeg har heller ikke set den andre steder. Er det en yuppie-frisør?

 4. pelle mener:

  Det er en frisør på den hyper-smarte Holmbladsgade. Jeg har brugt den i efterhånden fire år. Hver femte uge. Med andre ord: ca. 50 gange.Min frisør (der er flere, men den jeg har oftest) har lige været i Thailand med sin kæreste og et vennepar. De spiste ikke malariapiller. De fik dog en vaccine mod difteri.

  Han er i øvrigt politibetjent og hun er fra Norge. Hun har en søster, der har to børn på ca. 12 og 10. Hun var ikke til Robbie-koncerten.

 5. Nicolai mener:

  Min frisør ligger på Jagtvej. Hun er fra Iran og har indført det mest gennemtjekkede it-system. Man kan bestille tid på nettet (bortset fra, at det selvfølgelig ikke virker på mac’en), og man efterlader sine kordinater hos hende, således at man får en påmindelse pr. mail dagen før og en sms en time før. Og når man bestiller udskriver hun en lille huskeseddel. Fantastisk! Hun klipper i øvrigt også godt. Det er ikke sådan en discount-frisør, der kun kan en frisure, men det er heller ikke dyrt.

 6. kristina mener:

  Hej Pelle.
  Jeg kan ikke lade være med at synge i kor med Jannic : hvad havde du regnet med ? Alene stillingtagen til Velux-vinduer eller ej i tilbygningen (!) burde have givet dig et hint… Jeg vil råde dig til at omgåes nogle hippietyper, der læser Dalai Lama og siger spøjse ting om www (Fx “Kan jeg få den i blå ?”). Du kan jo starte med at lægge linket http://www.kristinamadsen.dk på din side, som et modtræk. (jeg vil tilføje din side hos mig)Helt “Stille og uroligt” fra Kristina

 7. pelle mener:

  Jeg har konsulteret Rebekka om det – iflg. hendes søster, Elisabitch, er jeg nu det, man kunne kalde for credit card hippie 🙂

Hvad mener du om det?

Du skal være logget ind for at kommentere.