Product placement

20. August 2006

Jeg har efterhånden læst en del bekymrede artikler om produktplacering, eller product placement som det hedder på originalsproget. Helt ærligt er jeg ikke voldsomt bekymret over det fænomen – det burde være til at gennemskue for de fleste.

Helt uden sammenhæng i øvrigt: Jeg er helt vild med www.cafenoir.dk og de tv-reklamer de køre for tiden. Så vild, at jeg ville købe deres produkt hvis det levede op til de krav jeg stiller til kaffe på hjemmefronten (ja, jeg bruger øko-Max Havelaar hele bønner derhjemme, så fik vi det på plads).

Sort reklame

Et andet site jeg er stødt på, som man bare bør se: www.askaninja.com. Hvis du fortæller andre om det, bliver de nok nødt til at slå dig ihjel. Næ hov, de lever af reklamer. Strange world…

7 kommentarer til “Product placement”

 1. Nicolai mener:

  Jamen, som sagt: Hvor meget vil du give for at få Sønderborg nævnt i en sang? Det kan også være, at jeg må til at tage penge for at nævne din bas i “Honningbi”.

  Ligeledes overvejer min søster at kræve penge for at have opkaldt sin kat efter dig. Det er trods alt ikke helt dårlig reklame, at der ustandseligt bliver råbt “Pelle” ud af bagdøren. Alle naboerne kan jo høre det.

 2. pelle mener:

  Nu føler jeg mig jo ikke sååå nært knyttet til Sønderborte at det gør noget, men jeg er da villig til at give to øl fra den kasse du skylder bandet!

  Din søster og hendes kat: Sig mig, må hun overhovedet ha’ husdyr i sin lejlighed. Det lyder groft uansvarligt.

 3. Jannek mener:

  hmm – pelle som kat !! For nu at knytte de 2 posts ovenover sammen, så kan jeg da nævne at Pelle fra sin tid i Sønderborg havde en del tilfælles med ovennævnte kat: ALT for meget hår, strinter løs i alle hjørne og ødelagde adskillige møbler hos forældre rundt omkring (nå nej, det var nok ex-generalen, men mon ikke Pelle var med i det alligevel)

 4. Nicolai mener:

  Jeg er sikker på, at Pelle var med i det. Han er med i det meste.

  Min søsters kat, som lyder navnet Pelle, er en del af en flok på fem, hvoraf de øvrige hedder Misja, Gobo, Fjergfis og Sortemis. De bor hos min mor, så det er skam udekatte, og der er ingen af dem, der ligner Hitler:
  http://www.catsthatlooklikehitler.com
  Og det gør Pelle vel heller ikke.

  Interessant, at du kalder Sønderborg for Sønderborte, men det vil desværre ødelægge mit rim. I Næstved kalder vi i øvrigt Vordingborg for Vordinghul…

 5. pelle mener:

  @Jannek: Ja, jeg er vel mere eller mindre alle steder. Som du selv nævner er det nok bøndernes ufrivillige konge, der står bag de fleste ødelagte møbler, trods alt. Eller brændte bukser for den sags skyld 🙂

  @Nicolai: Misja er et sødt kattenavn, de andre er sådan … lidt mere sjældne end kønne? Lidt trist at være kat og ligne Hitler. Men ok, det er vel altid trist at ligne Hitler?

  Sønderborte er én stavemåde, en anden er Sønderbronx og S-by, henh. lidt hiphop og lidt Pusjkin-agtigt.

 6. Nicolai mener:

  Sønderborte fortæller nok mere om byens karakter end både Sønderbronx og S-by…

  Jeg tror egentlig ikke det er så trist endda at være kat og ligne Hitler, men det er bare en fornemmelse, jeg kan jo ikke tale med kræene.

 7. pelle mener:

  Ja, men hver benævnelse til sin tid.

  Jeg ved snart ikke hvordan Kitlerne må ha’ det. Jeg ville jo heller ikke bryde mig om at ligne et bestemt udyr…

Hvad mener du om det?

XHTML: Du kan bruge flg. html: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>