Som mange nok har hørt, har paven sagt noget der måske kunne tolkes som en kritik af Islam. Jeg er ikke nogen stor fan af paven og hvad han har sagt virker ikke så gennemtænkt, men fred være med det.

Kæden hoppede dog lidt af, da jeg læste flg. citat

Dermed er præsidenten betydeligt mere afdæmpet, end Irans åndelige leder, Ayatollah Ali Khamenei.

Khamenei sagde mandag, at pavens bemærkninger om islam var udtryk for en sammensværgelse mellem Israel og USA. En sammensværgelse, der har til formål at skabe konflikt mellem religionerne. (Kilde)

Så vidt jeg husker:

 1. Paven = katolik
 2. Israel = jødisk stat
 3. George Bush = metodist

Jeg er muligvis naiv, men en pave i en jødisk sammensværgelse forekommer ikke helt naturlig, når paven er gammel nok til at huske Luthers antisemitisme på egen hånd?

7 kommentarer til “Jeg hørte nok bare ikke efter i religionstimerne”

 1. Nicolai mener:

  Jeg troede, George Bush var katolik, men jeg tager nok fejl. Det er bare sjovt, at alle katolikkerne stemte på ham ved valget, i stedet for på Kerry, som faktisk er katolik!

  Selvom udtalelserne er vanvittige (det er de fleste udtaleleser fra den kant), så må du indrømme, at de to religioner (Kristendon + Jødedom) er begyndt at nærme sig hinanden, i hvert fald rent politisk. Det må være noget med den dårlige samvittighed. Jeg tror snart ikke, vi kan kræve mere hævn for det jøderne gjorde mod Jesus (hvis de altså gjorde noget, det skal jeg ikke blande mig i), den bøtte er nok tømt og løbet kørt!

 2. pelle mener:

  Jeg er ret overbevist om at han er metodist. Men hvad – en protestant-wannabe er vel en protestant-wannabe.

  Jøderne kan vel kun en stund endnu kræve tilbagebetaling for 2VK og så er løbet kørt. Jeg tror mere at de mest vanvittige folk der er ved at mødes et sted ude i periferien. Man kan så undre sig over hvor de kommer så langt ud i periferien at de møder de iranske mørkemænd.

 3. Nicolai mener:

  Jep.

  Du har sikkert ret i, at Bush er metodist, det understregere bare ironien, som jeg skrev før.

  For jødernes vedkommende skal jeg påpege, at 2VK nok var en slags kulmination, jødeforfølgelse har jo altså trods alt foregået i flere århundreder før det! Men mon ikke øvelsen er at prøve at gå bort fra tilbagebetalingsfilosofien? Jeg tror, det vil være rigtig godt for moralen her på Jorden og i øvrigt, hvis alt går vel, udsætte vores tilintetgørelse med mange årtusinder!

 4. Mads mener:

  Pave + Israel + George = PIG (ja, Danish Crown er også med i konspirationen, de kommunikerer gennem Jyllandsposten…)

 5. pelle mener:

  Fantastisk set – og jeg havde ovenikøbet skrevet det i den rette rækkefølge!

  Når man først har set det, står alt jo mere klart.

  Og du må jo forresten vide, hvad du taler om 🙂

 6. Mads mener:

  Ja, men sig det endelig ikke til nogen…væggene har ører, internettet har briller, paranoia er ikke en psykisk lidelse, men skyldes en kemisk substans i vores drikkevand…

 7. pelle mener:

  Det er fan’me uhyg’ligt, du!

Hvad mener du om det?

Du skal være logget ind for at kommentere.