Find Holger

8. November 2007

Jeg har altid haft stor fornøjelse i at følge min gamle nabo Holger Sørensens gøren og laden i randområderne af dansk politik. Det er en glæde jeg har delt med andre.

Jeg tror ikke jeg strammer den, hvis jeg påstår at Holger hører til blandt de mere konservative i partiet. For nu at sige det mildt. Et af de mere klassiske værker fra Holgers hånd er kronikken “Dette århundrede bliver de ældres sekel” der slutter med sætningen “F.eks. skal flere personer i den arbejdsduelige alder transfereres fra forsørgelse til beskæftigelse.” (kilde). Den bør hustandsomdeles snarest. Eller i det mindste indlemmes i af de kanoner de konservative partifæller er så vilde med.

Udover mærkesagen ved sidste valg – retten til at ryge på plejehjem – har særligt retspolitik haft Holgers interesse. Jeg husker mest Holger som kontant. Ikke fair, bare kontant. Et typisk eksempel lyder:

Holger Sørensen (K) mente også, at Lene Espersen har gjort det godt, at kursen skal fortsætte, og man bør tage alternative muligheder i brug for at få lettet presset på fængslerne. Den slags beboelsescontainere, soldater i udlandet bor i, er et udmærket alternativ, jeg har selv boet i dem i et år,« sagde han. (kilde)

Til min store forundring er Holgers hjemmeside med det ikke helt uhumoristiske navn www.cholger.dk desværre ikke længere aktivt.

Hvad er der blevet af Holger? Er han ikke længere politisk aktiv? Vi er mange der er forundrede! Eller i hvert fald to: Holger-in-memoriam.

Hvad mener du om det?

Du skal være logget ind for at kommentere.