Fodbold for tabere…

5. December 2007

Endnu en gang er jeg kommet sent hjem og ville gerne se tv. Endnu en gang er et dansk hold ved at tabe en fodboldkamp i bedste sendetid.

Når en kommentator siger, “Nu ville det være godt med et mål, så det kan skabe lidt kampgejst de sidste 23 minutter, så vi måske kan hente et point” bør festen stoppe.

En eller anden producer må sætte hårdt mod hårdt og sige, “Omformuleret siger du, at vi er to mål bagud med 24 minutter igen – I spilder god tv-tid. Vi går tilbage til den oprindelige tvflade og så kan knoldesparkerne få vist deres træningskampe på TV2 Sport eller Charlie!”

2 kommentarer til “Fodbold for tabere…”

  1. Nicolai mener:

    Lidt småfuld som jeg var efter julefrokost foretrak jeg opvasken. Da jeg var færdig med den var der nogle australske peniskunstnere på Zulu. Det var sådan ca på niveau med fodboldkampen (efter min mening på den kedelige måde).

    Og hvad er det med FCK? Hvorfor går de rundt og siger, at de er bedre end sidste år, når de har solgt et par ret gode spillere, ikke kan score og spiller mere og mere kedeligt? De er vel ikke blevet ramt af Morten Olsen-syndromet?

  2. pelle mener:

    Det kan i hvert fald ikke blive meget mere kedeligt. Zulu lyder som et godt valg 🙂

Hvad mener du om det?

Du skal være logget ind for at kommentere.