Trine-Lise Væring er en af de få solister i Danmark der systematisk har satset på sit talent og sin stemme snarere end fire sekunders letfordøjelig konkurrencebaseret tv-berømmelse.

Det nyeste udspil er så småt ved at være færdigt og byder dels på en ny stil (eller en udvidelse af repertoiret), men ikke nok med det – sproget er denne gang dansk.

Trine-Lise

Da det ikke ligefrem vrimler med originale kunstnere her i landet, vil jeg på det kraftigste opfordre alle til at give de nye numre en chance. Man kan lægge ud med at høre det veloplagte nummer Thorkild og Ulla og fortsæt derfra endelig rejsen videre til Trine-Lise Værings myspaceprofil.

15 kommentarer til “Hør den”¦ (for Helvede part II)”

 1. Rebekka mener:

  Har du nu drukket igen?

 2. Nicolai mener:

  Jeg indrømmer, at det var mig, der skrev ovenstående… Men det er stadig et godt spørgsmål. Jeg lægger mærke til at din post er lagt ud 1. april, og griner lidt…

 3. pelle mener:

  Det er skam helt oprigtigt – personligt er jeg ret træt af at alle sites på planeten skal være “sjove” den dag – der var sites jeg personligt ikke gad læse fordi de ikke tidligere har været så gode til at holde sig til én aprilsnar.

 4. Mads Kristensen mener:

  Super fedt nummer. Lidt Alberte-agtig og det er godt!

 5. pelle mener:

  Jeg tænkte oprindeligt Souvenirs, men du har ret!

 6. Nicolai mener:

  Hverken Alberte eller Souvenirs-sammenligningen giver mig lyst til at høre det, men hvem ved, måske gør jeg det en dag… Når du nu går med til Mark Knopfler-koncert.

  Hvorfor skal jeg i øvrigt tro på, at det ikke er en aprilsnar, når du også lyver om dine nytårsforsæt 🙂

 7. pelle mener:

  Giv sangen en chance!

  Hvad angår nytårsforsættet fremgik det vist ret klart, at det var cirkulært…

 8. Nicolai mener:

  Det er det, der er min pointe. Jeg mener på den baggrund stadig, at denne post må være en joke.

 9. pelle mener:

  Jeg mener stadig at du burde droppe den aprilsnarstanke og høre sangen.

 10. Nicolai mener:

  Nu er det jo weekend, og hvad skal man så ellers lave i pausen af fodboldkampen og høre Trine Lise Væ(g)ring.

  Nu er min erfaring med hende kun, at jeg har hørt hendes sidste plade og været til en enkel koncert, så jeg er ikke ligefrem ekspert…

  Det skaber meget mere opmærksomhed om sangen, at hun synger på dansk, så det er en klar forbedring. Hun synger jo også fint. Den er godt produceret. Så sangen er helt sikkert lidt mindre kedelig, end hvad jeg ellers har hørt af hendes musik. Desværre siger det bare ikke så meget. Altså, jeg synes, det er røvsygt (det er måske at stramme den, og det er jo også bare min subjektive mening). Melodien er kedelig, teksten er vel på en eller anden måde næsten ok, den stræber i hvert fald deropad.

  Jeg forstår ikke helt det der med, at hun ikke lefler, for det nye musik her er da meget mere P4-agtigt end det forrige. Ikke fordi det er forkert, det virker bare som om hendes udvikling går mod det poppede. Men det kan man selvfølgelig også have talent for. Så vidt jeg forstår, er det meget længe siden, hun har udgivet noget, men det kan selvfølgelig så også være fordi, at hun gik og overvejede at skifte stil, og den slags kan være svært.

  Nå, undskyld jeg skrev så meget. Jeg følte mig lidt presset til at levere, når jeg nu har gjort så meget grin. Er du i øvrigt sikker på, at du ikke bare er blevet forblændet af Trine Lises personlighed, Pelle :)?

 11. Søster Lagkage mener:

  Jeg tror, at jeg kender Ulla og Thorkild…

 12. pelle mener:

  @ Søster Lagkage: Hahahaha

  @Nicolai: Tjah, jeg ved sgu ikke. P4 altså. Spiller man Morten Harket der?

 13. Nicolai mener:

  P4 kan faktisk være en ganske hyggelig kanal om eftermiddagen, hvor man kan høre om trafikken og de snakker lidt mere om forskellige ting end på P3. Dengang jeg arbejdede på biblioteket var der faktisk også et musikprogram, altså hvor de ikke kun spillede musik, men også talte om det med musikere. Det er bare en lidt anden målgruppe (Morten Harket kunne nok godt falde ind under). Undgå dog formiddage og middage, der er tåbelige quizer og forbrugerprogrammer. Jeg hader programmer, hvor lytterne kan ringe ind. Lyttere er så dumme!

  Jeg vil lige understrege til mit tidligere indlæg, for det fik jeg vist ikke gjort, at denne sang ville passe mindst lige så godt til den kanal, som det de spiller nu, og at sangen efter min mening er bedre end Alberte og Souvenirs, det er blot ikke helt min stil…

 14. pelle mener:

  Jeg orker ikke at begynde at høre radio for at se om du har ret i din analyse af P4. Men ja, lyttere skulle alle som en beordres til at holde kæft og koncentrere sig om at lytte!

 15. Nicolai mener:

  Jeg tror alligevel ikke du ville kunne lide det, så det var bare lidt oplysning til dig, så du kan føle dig godt klædt på, når du tager på besøg ude i provinsen, hvor folk lytter til Danmarksquizzen og lignende…

Hvad mener du om det?

Du skal være logget ind for at kommentere.