Et af de få programmer jeg næsten når at se dagligt er Deadline på DR2. Generelt er jeg ret glad for programmet, selvom en del gæster forekommer lige lovligt typecastede.

På det seneste synes jeg dog at det er blevet lidt for fladpandet.

Eksempelvis har jeg store problemer med at acceptere Clement Kjersgaard som vært. Mens fx Adam Holm i reglen tilbageholder sin sarkasme indtil slutningen af indlæg (typisk er det mest regeringen og Bush der må stå for skud), er det for mig meget svært at se hvornår Clement fremfører en (objektiv) mening, hvornår han er sarkastisk og hvonår det bare er ren selvpromovering.

Jeg faldt dog nærmest ned fra stolen, da jeg så at FN’s særlige torturapportør, Manfred Nowak, blev omtalt på denne måde:

Torturzar som set på DR2

Jeg er med på at oversættelsen af titlen kan laves på flere måder, men hvilken historieløs galning har skrevet en programtekst hvor ordet torturzar indgår?!?

8 kommentarer til “Devaluering af Deadline”

 1. Nicolai mener:

  Ja, det er godt nok mærkeligt. Det giver jo de helt modsatte associationer.

  Når det gælder Clement Kjærsgaard går jeg ud fra, at det hele er selvpromovering (så kan jeg altid blive glædeligt overrasket). Og jeg har ellers lige fået taget en personlighedstest, der siger, at jeg generelt har stor tillid til folk…

 2. pelle mener:

  Det med at blive positivt overrasket når der kommer noget fornuftigt er lidt som den forbløffelse hvis man mærke noget knase, når man spiser budding. Uventet og man ved ikke helt hvad man skal mene.

 3. Nicolai mener:

  Fiskeben? Knap så udblødt husblas?

 4. pelle mener:

  Hmmm… Der er en grund til at jeg sjældent – for ikke at sige aldrig – spiser sylte!

 5. Søster Lagkage;o) mener:

  Jeg har længe været sindssygt træt af Clement Kjærsgaard og er forundret over, hvilken tumpe, der har ansat ham på Deadline-redaktionen. Jeg bliver så ærgelig hver gang han dukker op i studiet, at jeg flere gange har overvejet at ringe ind til DR for at brokke mig. Til gengæld er jeg mægtig glad for Adam Holm

 6. pelle mener:

  Jeg tror også de har fejlcastet ham totalt! Jeg har ikke hørt nogen være glad for ham i det program.

 7. Søster Lagkage;o) mener:

  at det er på høje tid, at der kommer et nyt indspark fra Brormand. Nu sidder jeg og forsøger at tænke på noget andet end min eksamen i morgen, og så er der stadig ikke sket noget hverken her eller på Teklas hjemmeside… Sæt i gang…

 8. pelle mener:

  Du har så evigt ret. Men jeg har været lidt travlt optaget og plaget af elendig netforbindelse. 2008 min bare…

  Held og lykke 🙂 Husk at nævne Birger L!!!

Hvad mener du om det?

Du skal være logget ind for at kommentere.