Roskilde ’09

10. July 2009

Med kun en uges forsinkelse: Roskilde festival vár en succes i år!

Jeg nåede ikke at høre så mange koncerter, men tre af Orange-koncerterne står øverst og nederst. Det negative først: Jeg har ikke oplevet så elendig Nick Cave-koncert før. Øv!

Til gengæld var Faith No More langt bedre end den ene gang jeg nåede at se dem i halvfemserne. Man kan undre sig over at de gider spilde tid på Easy (det brokkede jeg mig også over sidst jeg så dem), men det er vel noget med at en del gerne vil høre dem. Mike Patton er stadig bindegal og en af verdens bedste sangere. At trommeslageren og guitaristen brugte fem minutter på at skændes med 50.000 tilskuere kan man kun forbløffes over.

Derudover var den bedste koncert nok med Nine Inch Nails. Jeg har aldrig været så vild med dem, men det var en af de bedste koncert-oplevelser jeg nogensinde har haft. Trent-drengen er helt klart en af de mest visionære mennesker i musik-bizniz. At han også er en fænomenal musiker der tilmed blev hjulpet af et sygeligt velspillende band (alt andet lige skal Robin Finck fremhæves, da han nok ligger på top ti over verdens bedste guitarister) gør det jo kun bedre.

Ellers stod den på blandet Cosmopol og digt-oplæsninger. Fodnote til det: Jeg er ked af at sige det, Hr. Nikolaj Zeuthen, men enten synger du ikke specielt godt, eller også er sangen om Preben Elkjær noget af det værste lort rent metrisk/teknisk i dette tiår!

Hvad mener du om det?

Du skal være logget ind for at kommentere.