Pelle 3.108

14. May 2008

Hvis jeg kiggede i spejlet og så et computerprogram version 5…

Lidt ulig tidligere versioner er den nye udgave blevet lanceret i al stilfærdighed. Ovenikøbet skete upload via en ekstern server i Tyskland. Det skal i høj grad ses i lyset af, at Pelle 3.108 bruger mange systemressourcer på Rejsedage2. Samtidig er der gået hele to år siden sidste update

Generelt er der sket lidt opdateringer hist og pist – Farbror1.0 er nu nået til Farbror2.0, Tekla0.0 er nu Tekla2.5 og Maria3.1 er går nu under betegnelsen MariaDSB.

Nu også med mere polish

Momento mori1.0 er ikke længere en del af hovedapplikationen, men er udskilt som et selvstændigt plugin ved navn Undskyld jeg smider to dråber tjære i din candyfloss-maskine. Hvis dette plugin fejler, kan man i stedet bruge programmet unødig ros fører kun til overmodige projekter og konkurser i det lange løb.

Ellers er en af de mere hyppigt efterspurgte programmer i den nye version Kan du deltage i et salgsmøde1.0, Har du tid til et opkaldFX og Hvad sker der for den webserviceQ-mark.

På det mere … binære plan er Selvsluksmekanisme1.0 blevet stabiliseret og for tiden er det primært Spaghettiarme3.1 der kan opleves rundt omkring i Nordeuropa.

Samtidig er det en sand fornøjelse at proklamere, at Pelle 3.108 hverken er ramt af Vigende hårgrænse 1.0 eller Grå lokker 0.30.

Hvad mener du om det?

Du skal være logget ind for at kommentere.