Pelle2.003

4. May 2003

Enkelte har ment, at der er noget indhold på lige præcis denne side, der er for meget af det gode. Det skal jeg ikke udelukke. De kan se frem til Pelle2.004, der sikkert er meget gladere i låget, end Pelle2.003. Det er derfor en lettere redigeret udgave man kan se nu.

Man kan jo ikke vinde hver gang. Heller ikke selv om man prøver. Tro mig, jeg prøver.

Hvis jeg var et computerprogram

Pelle2.003 Højt udviklet gennemført økologisk program med mange funktioner. Fx kan det underholde sig selv og samtidig provokere sine omgivelser, nogle gange endda uden at ville det. Taler gerne i timevis om politik, mad, russisk avantgarde-litteratur, musik og lignende. Programmet kommer med en extension med store fagter. Ukuelig og lalleglad optimisme er en meget integreret del af Pelle2.003, der til tider minder mest om en gul badeand “” det går ned og dukker op til overfladen igen kort tid efter.

Kravspecifikationer

Kører bedst på kaffe, musik, god mad, seks timers søvn, øl, men mindre kan også gøre det.

Tekniske specifikationer

Hardwaren til programmet fylder ca. 180 cm og vejer mindre end man skulle tro. Programmet ejer samme mængde humor som Anders Fogh Rasmussen, er omtrent så sexet som Bendt Bendtsen og har situationsfornemmelse som Brian Mikkelsen.
Kildekoden og programmeringssproget bag programmet er stadig ukendt for den brede offentlighed.

Problemer der er løst siden Pelle2.002

Flere forhandlere af Pelle2.003 melder om øget efterspørgsel, da programmet nu har bedre integration mellem GUI og back-end. Blandt andet er Pelle2.003 udstyret med væsentligt mere poleret udseende (enkelte har kaldt programmet “œmoderne”), mere poppede udtalelser og ikke mindst er Pelle2.003 noget mere selvstændig end Pelle2.002. På alle fronter (for better AND worse). Til manges overraskelse er Pelle2.003 så ofte set på et dansegulv, at der går rygter om, at Pelle2.003 ligefrem kan lide at danse. Som de fleste ved, adskiller programmet sig på det punkt væsentligt fra Pelle2.002 og tidligere udgaver.

Kendte problemer med programmet:

Programmet har en besynderlig evne til at gå på selvsluk til fester. Programmet er endvidere arrogant, dumsmart, til tider meget enerådig og kræver meget af sine omgivelser. Der arbejdes løbende på at forbedre programmet på disse punkter, men der er ikke fastsat nogen release date for patches.

Beta-tests:

Der bliver stadig lavet testruns på Pelle2.00326 der blev launchet d. 4/5. Noget tyder på at selvsluk-problematikken er blevet løst. Flere tests vil blive kørt i nær fremtid. Og det er både et løfte og en trussel.

Programmet kommer i flere udgaver:

Som soloprogram, også kendt som Den Svanske Inkvisition. Et fleksibelt program, der dog til tider er lidt agressivt.
Som grafisk program med bl.a Linebine, Blopsy et al. Kan producere hjemmesider i hastig fart.
Endelig kommer programmet som en del af GrønMandGå-pakken og Beluga Avenue-pakken.

URLGREYâ„¢/Yez! har lavet et lille spil i FlashMX, hvor man kan lege Pelle2.003

Hvad mener du om det?

Du skal være logget ind for at kommentere.